Nieuws

TuindoekDiscounter is gestart!

Na ruim 15 jaar ervaring in zakelijk drukwerk voor kleine en grote bedrijven kregen wij steeds vaker de vraag of we ook voor consumenten dingen konden bedrukken. Toen steeds vaker de vraag kwam om tuindoeken te gaan bedrukken zijn we na 2 jaar dit via Facebook af te handelen gaan professionaliseren. Daaruit is TuindoekDiscounter.nl ontstaan. Ons assortiment wordt de komende tijd nog flink uitgebreid en we zijn druk bezig met de eerste samenwerkingen met kunstenaars om zo ons het meest complete assortiment aan te kunnen bieden.

Naast jaren ervaring in de drukwereld zijn wij vanuit de organisatie ook gestart met het wrappen van keukens en meubels. Dit doen we onder het label alleswrappen.nl en wrappen op dit moment hoofdzakelijk keukens in de regio Midden Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *